Groep JRV,
de partner voor uw bouwverhaal

Als projectontwikkelaar willen wij ervoor zorgen dat elke ruimte in uw woning omgetoverd wordt tot een aangename plaats om te wonen, leven en werken.

Hou jij van gesofisticeerde moderne eenvoud, of kom je liever thuis in een landelijke villa, of toch liever een knus appartement? Dan ben je hier op het juiste adres.
Wij bouwen woningen en appartementen door middel van de beproefde traditionele bouwmethode.

Wij garanderen dan ook een woning die hoogkwalitatief wordt afgewerkt. Met een E-peil onder E20!

Groep JRV streeft naar meerwaarde en duurzaamheid

Groep JRV streeft steeds naar een meerwaarde, wij bouwen dan ook steeds op mooie en interessante locaties en combineert kwaliteit met duurzaamheid.

Waarom kiezen voor Groep JRV:

  • U hebt slechts één aanspreekpunt
  • Elk dossier wordt nauwlettend opgevolgd
  • Professionele en klantgerichte begeleiding
  • Gegarandeerd E-Peil onder 20
  • Hoogkwalitatief afgewerkt project

 

JRV groep - construct - invest

Wij kopen uw eigendom of bouwgrond

Beschik je zelf over een projectgrond, of heb je weet van dergelijke ontwikkelbare gronden in de regio Heist-op-den-Berg in eigendom van familie of vrienden?
Neem dan zeker vrijblijvend contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken, dit gebeurt dan ook in alle discretie!

Investeer in vastgoed
Ons advies loont

Investeren in vastgoed gaat verder dan de aankoop van een vakantiewoning of tweede verblijfsplaats. De meest voorkomende investering in vastgoed omvat de aankoop van een appartement. Wij bezorgen u graag de nodige informatie en het nodige advies alvorens over te gaan tot de aankoop zodat u op de hoogte bent van de mogelijkheden en opbrengsten van uw aankoop.

Contact / Afspraak

Heeft u interesse in één van onze projecten? Wenst u meer info of een rondleiding? Kunnen we u adviseren? Laat het onze weten. We staan klaar voor u.

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden en Privacy Policy van JRV Groep. Ik begrijp dat JRV Groep mijn gegevens gebruikt om mijn vragen te beantwoorden.

Als u klikt op 'Verzend' gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden en Privacy Policy van JRV Groep. U gaat er ook mee akkoord dat we uw persoonlijke gegevens mogen gebruiken om uw vraag beter te kunnen beantwoorden. Deze informatie zal nooit gebruikt worden voor andere doeleinden en om te verdelen naar derde partijen.

Ons aanbod aan woningen en appartementen

Hier reeds een kleine greep uit ons aanbod. Kwaliteit en bouwen op toplocaties is voor ons de norm. Bezoek alvast onze aanbod-pagina om een volledige kijk te krijgen op onze portefeuille.

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.