Verkaveling Kerkeveld – Zammel

Verkaveling Kerkeveld – Zammel

Verkaveling Kerkeveld

UITVERKOCHT

Prachtige verkaveling van 38 bouwgronden in het centrum van Zammel en vlakbij de belangrijkste verbindingswegen naar Geel, Westerlo, E313, scholen, openbaar vervoer en winkels. 

Er is momenteel nog 1 bouwgrond die voorzien worden van een volledig op maat te bouwen nieuwbouwwoning.
De woningen worden volledig afgewerkt opgeleverd naar keuze van de kandidaat-koper. En dit zowel op vlak van afwerking, indeling als oppervlakte !

Door de unieke ligging van de verkaveling geniet elke woning van een gunstige oriëntatie en ook ten volle van de rustige omgeving.
Dit in combinatie met de praktische inplanting van de straten voorzien van het nodige groen en de parkeergelegenheid dragen bij tot een mooi geheel.

Alle woningen genieten standaard van een hoge afwerkingsgraad op vlak van materialen, alsook qua comfort en energiezuinigheid.
Standaard worden de woningen voorzien van zonnepanelen, ventilatiesysteem D, vloerverwarming met warmtepompsysteem, E-peil <20 of lager (BEN), keuken met MIELE-toestellen, ..

Qua indeling genieten alle woningen van een oppervlakte waarbij 3 tot 5 slaapkamers mogelijk zijn in combinatie met 1 of 2 badkamers.

Aarzel dus niet en neem vandaag nog contact op voor plannen, lastenboek en meer informatie of een vrijblijvend bezoek op kantoor of één van onze werven.