Residentie Jeune – Beerzel

Residentie Jeune – Beerzel

Project Jeune, residentieel wonen in het groen !

Project “Jeune 1, 2 en 3”, een prachtig residentieel nieuwbouwproject in het groen bestaande uit 15 BEN-appartementen en 7 BEN-woningen.

Ideaal en uniek gelegen op een zeer centrale locatie in Beerzel, tussen Heist-op-den-Berg en Putte. De volledige site zal genieten van een prachtige groenaanleg met wandelpaden, vijver en beplanting voor het genot van alle bewoners.

Er zullen in totaal 15 appartementen worden ontwikkeld met oppervlaktes van 57 m² tot 85 m², de woningen beschikken over oppervlaktes van 163 m² tot 174 m²
Allen zullen gebouwd worden met een E-peil van 20 of lager !
Praktisch zullen er 9 parkeerplaatsen bovengronds en 24 parkeerplaatsen ondergronds gerealiseerd worden, in combinatie met 14 private kelderbergingen.

Zoekt u een prachtig en centraal gelegen appartement of een rustig gelegen woning, dan is wonen in Project Le Jeune iets voor u.

Standaard voorzien van vloerverwarming, individueel warmtepompsysteem, ventilatie, zonnepanelen en ruime budgetten voor de afwerking.

De appartementen en woningen worden dus volledig afgewerkt opgeleverd naar keuze en wensen van de kandidaat-koper.
Het project zal volledig gebouwd worden onder de Wet Breyne.

Ook enorm interessant als opbrengsteigendom om te verhuren op een ideale locatie.

Aarzel dus niet en neem vandaag nog contact op voor plannen, lastenboek en meer informatie of een vrijblijvend bezoek op kantoor of ter plaatse.
Aankoop 6% BTW mogelijk !

Nieuwsgierig?

Neem alvast contact op met Heist Immo en ontvang en preview van dit waanzinnige project!

[email protected]
+32 0495 57 40 40