Residentie Centre Ville – Lier

Residentie Centre Ville – Lier

REEDS 4 APPARTEMENTEN VERKOCHT

Project ‘Centre Ville” te Lier, een uniek project met prachtig historisch karakter bestaande uit 6 appartementen en 1 studio.

Charmante gelegen op centrale locatie te centrum Lier, op wandelafstand van de ‘Grote Markt’, en te midden van plaatselijke kleinhandel alsook openbaar vervoer en stationsbuurt.

In totaliteit zullen er 6 appartementen en 1 studio ontwikkeld worden met oppervlaktes van 49 m² tot 93 m² allen voorzien van hoogwaardige afwerking. Parkeergelegenheid vinden we in een achterliggende, overdekte parkeerloods (met aansluitend privatieve bergingen) dewelke een directe toegang verleent naar de Antwerpsestraat.

Deze trendy appartementen zullen standaard voorzien worden van volledig afgewerkte keukens met kwalitatieve toestellen, ‘Niko’ elektriciteitsafwerking, inbouwgashaard, zwarte kranen in badkamer en keuken, zonneterras,…

Ideale opportuniteit voor ieder van ons om een unieke eigendom te bezitten in centrum Lier!

Het gezellige stadsgevoel, de bijna poëtische uitzichten en de historische charme maken dit project uniek in zijn soort. Wonen in centrum Lier, is wonen in ‘Centre Ville’!

Bijzonder interessant als opbrengsteigendom met gunstig rendement!

Tot slot worden deze appartementen verkocht onder registratierechten en NIET onder het BTW-stelsel!!

Verplichte aankoop van overdekte autostaanplaats met voorziening elektriciteit.

Bent u ook nieuwsgierig? Aarzel dan niet om contact op te nemen voor verdere vrijblijvende informatie of een bespreking op kantoor.

[email protected]
+32 15 36 35 34